Talen

Fixturlaser

Over

Welkom in onze wereld

Vanaf het prille begin in 1984 heeft ACOEM AB (voorheen ELOS Fixturlaser AB) de industrie wereldwijd geholpen om een meer winstgevende en duurzame productie te realiseren. We hebben bereikt waar we nu zijn, omdat we de moed hebben gehad om verder te denken dan de norm en enigszins onconventionele paden te bewandelen. We hebben de moed gehad om fouten te maken en nieuwe richtingen in te slaan. Door onze afwikkeling, ambitie en kennis zijn we een mondiale speler en een leider in innovatieve, gebruikersvriendelijke meetapparatuur geworden.

 

Duurzame innovaties

Tijdens ons 30-jarig bestaan in de industrie hebben we meer dan wie dan ook ontworpen, aangepast en geëxperimenteerd. Sommigen kunnen mogelijk zeggen dat we ongeneselijke innovators zijn, terwijl anderen wellicht zeggen dat we uiterst geconcentreerd zijn. En daar hebben ze waarschijnlijk een punt. Als we niet zo toegewijd en ambitieus waren geweest, waren we niet de eerste in de industrie geweest met een touchscreen. Dan waren we evenmin pioniers geweest in het gebruik van zichtbare lasers en dubbele meetkoppen.

In de loop der jaren hebben we geleerd nooit een compromis te sluiten over kwaliteit. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, onontdekte kansen door geavanceerde technologie met ontwerp en werking te combineren. Door dat te doen zijn we in onze sector een leidende innovator geworden. We minimaliseren niet alleen slijtage, productie-uitval en kosten, maar helpen ook het milieu te verbeteren. Er is een gebrek aan natuurlijke hulpbronnen en als we een bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere wereld, zouden we niet gelukkiger kunnen zijn.

 

Werkelijke betrokkenheid

Een reden voor ons succes is onze intense betrokkenheid. We waarborgen dat we oplettend blijven en volgen voortdurend de behoeften op de markt. Onze deskundige medewerkers en toegewijde dealers in ruim 70 landen zijn ongetwijfeld ons meest belangrijke kapitaalgoed. Tevredenheid en teamgeest zijn voor ons van bijzonder belang en deze staan consequent bovenaan onze prioriteitenlijst. Met ervaring in talloze industrieën en productieprocessen zijn we ons volledig bewust van de problemen en behoeften van onze eindklanten. Wat we doen is onze passie. De wens om alles in de mondiale industrie uit te bannen dat zelfs enigszins afwijkt van de lijn, is onze stimulans.

 

Zeer gebruiksvriendelijk

Ons ontwerp en onze gebruikersvriendelijkheid zijn zorgvuldig verstrengeld. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten worden deze completer, intelligenter, functioneler en robuuster. De industrie heeft een veeleisende omgeving. Deze is oneindig veel moeilijker om in te werken en er geldt de onvermijdelijke tijdsdruk. Er is geen ruimte voor apparatuur met onnodige functies, gecompliceerde interfaces en moeilijke assemblagemethodes.

Gebruiks- en gebruikersvriendelijkheid zijn van het allergrootste belang; niet alleen voor ons maar ook voor onze klanten. Wij hebben producten ontworpen die gemakkelijk kunnen worden geleerd en snel worden geïntegreerd. Door niet-essentiële functies te verwijderen maken we het leven minder moeilijk voor onze gebruikers – en waarschijnlijk een klein beetje moeilijker voor onze concurrenten.