Talen

De voordelen van asuitlijning

Het uitlijnen van assen betekent …
• Langere bedrijfstijd
• Verhoogde productiviteit
• Toegenomen productkwaliteit

Kunt u het zich veroorloven om uw machines niet goed uit te lijnen?

Uitgelijnde machines verbeteren de bedrijfstijd, productiviteit en productiekwaliteit in uw fabriek. Wie kan dat beter bevestigen over hun verbeterde onderhoudsbudget dan de gebruikers van Fixturlaser asuitlijnsystemen?

George A. Cain, onderhoudstechnicus, Solvay Advanced Polymers, VS:

"We zijn overgestapt op laseruitlijnsystemen voor de uitlijning van alle roterende assen in pompen en motoren. Dit is hoofdzakelijk vanwege het feit dat systemen op basis van laser gebruiksvriendelijker zijn en dat is het meest merkbaar wanneer het gaat over het registreren en opslaan van meetgegevens. Daardoor is het voor mij gemakkelijker om te controleren of de machines van het bedrijf correct zijn uitgelijnd.

Voorheen moesten we elke drie maanden de pakkingen vervangen. Nu is het pas om het tweede jaar, dus heeft de overstap naar uitlijning op basis van laser zich al vele keren terugbetaald."

Thomas Melby, bedrijfstechnicus, Statoil Tjeldbergodden, Noorwegen:

"Bij Statoil is het voor ons uiterst nuttig geweest om het systeem voor machine-uitlijning van Fixturlaser te gebruiken. Dit wordt weerspiegeld in de uitstekende onderhoudsbesparingen en beschikbaarheid van onze fabriek – dit jaar een ongelooflijke 99%. Wij zijn van mening dat Fixturlaser één van de beste asuitlijnsystemen levert met goede, betrouwbare service, wat belangrijk voor ons is."

Jouni Wallin, supervisor onderhoudsteam, Nymölla Mill, Stora Enso, Zweden:

"Voordat we van start gingen met het gebruik van de laserasuitlijnsystemen, hadden we grote problemen met de slijtage van de flexibele componenten van de koppelingen vanwege uitlijnfouten tussen de pomp en de motor. Tegenwoordig hebben we nog maar zelden problemen, waardoor slechts sporadisch vervangingen noodzakelijk zijn. We voeren ook uitlijning op basis van laser van onze riemaandrijvingen uit die vaak moesten worden vervangen vanwege slijtage. Nu hebben we veel minder slijtage aan de riemen en daardoor minder onderhoud aan deze machines, alsmede lagere kosten."