Talen

Elos Fixturlaser overgenomen door Franse groep ACOEM

Elos Fixturlaser overgenomen door Franse groep ACOEM

Elos Fixturlaser, dochteronderneming van Elos AB, is overgenomen door het Franse bedrijf ACOEM. De acquisitie versterkt ACOEM’s positie in haar strategie op het terrein van voorspellend onderhoud. Als aanvulling op ONEPROD van de Franse onderneming, oplossingen voor statusbewaking, plaatsen de innovatieve op laser gebaseerde asuitlijnapparaten van Fixturlaser ACOEM als marktleider op het terrein van intelligent, industrieel onderhoud.

"Het was belangrijk voor ons om een eigenaar te vinden die de activiteiten van Elos Fixturlaser versterkt. De combinatie van ACOEM en Elos Fixturlaser zorgt voor een concurrerende structuur met aanvullende producten die kansen bieden voor een efficiëntere distributie. Dit is in het voordeel van de klanten en medewerkers van Fixturlaser", zegt Hans Svensson, CEO van Elos Fixturlaser.

ACOEM dat haar hoofdkantoor heeft in Lyon, Frankrijk, ontwikkelt en commercialiseert productservices die bestaan uit intelligente bewaking, diagnose en oplossingen die putten uit haar unieke expertise op het terrein van trillingen en akoestiek. De onderneming is een onderdeel van de EVOLEM Groep, een familiebeleggingsmaatschappij.