Talen

Elos Fixturlaser AB wijzigt naam in ACOEM AB

In juni 2014 nam de ACOEM Group, Frankrijk, Elos Fixturlaser AB over, de wereldwijd gerenommeerde ontwikkelaar en producent van op laser gebaseerde uitlijnsystemen.

Vanaf 15 september 2014 wijzigt Elos Fixturlaser AB de naam van zijn onderneming in ACOEM AB. Het belangrijk om te vermelden dat het hier alleen om een naamswijziging gaat. Het bedrijfsidentificatienummer, adressen en contactgegevens van de onderneming blijven ongewijzigd.

"Met de ACOEM Group hebben we een nieuwe eigenaar gevonden binnen hetzelfde industriële segment als wij. Hoewel Fixturlaser in het algemeen niet verandert, geeft de naamswijziging in ACOEM AB duidelijk aan dat we heden een onderdeel vormen van de ACOEM Group", zegt Hans Svensson, CEO van ACOEM AB.

De ACOEM Group die is gevestigd in Lyon, Frankrijk, is een mondiale speler binnen onderhoud en heeft vertrouwde merknamen zoals 01dB, OneProd en Metravib.

De verandering van eigenaar en van naam is niet van invloed op de distributie van producten van Fixturlaser. Fabien Condemine, CEO van ACOEM Group vertelt: "ACOEM blijft de bestaande distributeurs van het productassortiment van Fixturlaser ondersteunen om een continue groei van de markt te waarborgen. We zijn ervan overtuigend dat het voordeel van het krachtige Fixturlaser-distributienetwerk de ACOEM Group zal helpen om zijn doelen te bereiken."